Bijol

NOVO - BIJOL – tovorno vozilo za prevoz lesnih sekancev

Veseli nas da vam lahko predstavimo naš novi produkt – nadgradnja za prevoz lesnih sekancev, ki se lahko pohvali z inovativnimi rešitvami in prilagodljivostjo za vsestransko uporabo.

Vsak produkt, ki je plod našega razvoja, se lahko prilagodi vašim individualnim željam. Tako lahko poleg standardne izvedbe z enostranskim prekucnikom, ponudimo tudi prekucnike z dvema ali tremi stranicami.

Pomična streha

Ena od prednosti nadgradnje je vsekakor hidravlično premična streha. Ta se lahko odpre in zapre v nekaj sekundah s pritiskom na ročico. Vozniku tako ni treba plezati na nadgradnjo-keson, da bi pokril tovor, kar prispeva k večji varnosti. Prevleke za premično streho imajo všite gumijaste trakove in odtočne odprtine za vodo. Za tovor, občutljiv na vlago, so na voljo prevleke brez odtočnih odprtin in po želji tudi z rahlo ukrivljenimi strešnimi loki. Tako voda ne vstopi v tovorni prostor, temveč odteka navzven.

Transport lesa iz gozda

Nadgradnjo za lesne sekance lahko preprosto opremite z dvigalom in kleščami. Tako lahko v gozdu na tovornjake in prikolice naložite lesne ostanke.

Z BIJOL nadgradnjo za prevoz lesnih sekancev lahko poleg lesnih sekancev prevažate tudi lubje in žagovino, palete, iverne plošče in rezan les ter celo žito.