Bijol

Palfinger

Podjetje PALFINGER je bilo ustanovljeno leta 1932 in je že mnogo let eden izmed glavnih proizvajalcev hidravličnih nakladalnih sistemov. Multinacionalno podjetje ima sedež v Salzburgu v Avstriji, svoje proizvodne obrate pa tudi drugod po Evropi, v Severni in Južni Ameriki, kot tudi v Aziji. Razvoj izdelkov PALFINGER je inovativen in narekuje sodobne trende na področju nakladanja in razkladanja. Glavni izdelek podjetja so paletna dvigala, pri katerih ima podjetje Palfinger več kot 30 odstotni tržni delež. Ostali, prav tako zelo dobro prodajani izdelki so gozdarska in komunalna dvigala EPSILON, samonakladalci, kotalni prekucniki, nakladalne ploščadi MBB, dvižne ploščadi, mobilni viličarji, gozdarska dvigala in prikolice STEPA,…

Približno 65 odstotkov podjetja Palfinger je še vedno v lasti družine Palfinger in okoli 34 odstotkov v lasti različnih holdingov.

V podjetju Bijol smo generalni zastopnik za vse proizvode podjetja Palfinger za slovensko področje, kar vključuje prodajo, montažo in servis.
Palfinger