Bijol

GOZDARSKE PRIKOLICE

Gozdarske prikolice in dvigala STEPA:
STEPA je hčerinsko podjetje svetovno priznanega Avstrijskega podjetja PALFINGER. Stepa prikolice spadajo v sam vrh, kar se tiče kakovosti, uporabnosti in opremljenosti samih prikolic. Za najzahtevnejše kupce oz. uporabnike pa je možna izvedba s profesionalnim PALFINGER dvigalom.
Stepa ponuja različne serije prikolic in dvigal. Prikolice se po seriji razlikujejo glede na Maksimalno obremenitev, dvigala pa se delijo glede na izvedbo L (Ne zložljiva) ter Z (Zložljiva). Na voljo so dvigala dolžine od 7,5m in vse do 10m. Poleg tega je možno prikolici nadgraditi z raznimi dodatki kot je pomožen pogon, nadgradnja za prevoz bal, itd..
•B 8 in 9 Ton
•C 10 in 12 Ton
•M 14 in 16 Ton
Video prikolice STEPA pri delu: https://www.youtube.com/watch?v=eBcDJOXJsZY;

Gozdarske prikolice COUNTRY:
Prikolice z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Gozdarske prikolice in dvigala podjetja COUNTY delimo glede, na namen uporabe in sicer na tri področja: SMART- manj zahtevni uporabniki, MASTER – redni, ne profesionalni uporabniki in PRO – serija namenjena profesionalni uporabnikom. Na voljo so dvigala dolžine od 4,1m do 8m ter prikolice s maksimalno skupno težo od 1,5 tone (za ATV) pa vse do 13 ton.